آیا می دانید به جز استفاده مجزا از ادویه زیره در کدام یک از طعم دهنده های ترکیبی به عنوان اجزای اصلی به شمار می آید؟ از این نوع میوه ی ایرانی به جز طرز مصرف غذایی می توان در طب نیز به کار برد.
همان طور که مستحضرید یکی از میوه های مهم که در اصطلاح دانه نیز نامیده می شود؛ از گیاه زیره به عمل می آید. می توان برای طبخ غذا از پودر زیره به صورت مجزا و یا درون پودرهایی مانند کاری و یا چیلی به عنوان عضو اصلی از عطر و خاصیت طعم دهنده گی آن بهره برد.
مصرف زیره در هر یک از مواد غذایی می تواند کاملا بوی نامطبوع خامی را به خصوص از مواد پروتئینی گرفته و خواص زیره نیز از همین طریق با خوردن مواد غذایی لذیذ به بدن مصرف کننده خواهد رسید.
در این بین توجه به این نکته ضروری بوده که در طرز استفاده از زیره تنها می بایستی جانب اعتدال را رعایت نمود تا مبادا اثر عکس داشته و طعم غذا به تلخی متمایل گردد.
ناگفته نماند که اسانس زیره یک محصول نیمه شیمیایی برگرفته از میوه ی این گیاه بوده و به طرز اعجاب آوری در صنایع بهداشتی و دارویی رسوخ کرده است.
منبع: بازار ادویه ایران
طرز استفاده ادویه زیره در غذا
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: | ||
صدیقی (شرکت داریس)
راه های ارتباطی: |
||
شماره موبایل: 09120823093 | ||
شماره تلفن ثابت:03434289676 | ||
شماره فکس:03434333838 | ||
پست الکترونیکی: daryscompany@gmail.com |