ادویه زیره به عنوان یک طعم دهنده فوق العاده در غذا استفاده می شود؟ از این نوع میوه ی ایرانی به جز در مصرف غذایی می توان در طب نیز به کار برد.
همان طور که مستحضرید یکی از میوه های مهم که در اصطلاح دانه نیز نامیده می شود؛ از گیاه زیره به عمل می آید. می توان برای طبخ غذا از پودر زیره به صورت مجزا و یا درون پودرهایی مانند کاری و یا چیلی به عنوان عضو اصلی از عطر و خاصیت طعم دهنده گی آن بهره برد.
مصرف زیره در هر یک از مواد غذایی می تواند کاملا بوی نامطبوع خامی را به خصوص از مواد پروتئینی گرفته و خواص زیره نیز از همین طریق با خوردن مواد غذایی لذیذ به بدن مصرف کننده خواهد رسید.
در این بین توجه به این نکته ضروری بوده که در طرز استفاده از زیره تنها می بایستی جانب اعتدال را رعایت نمود تا مبادا اثر عکس داشته و طعم غذا به تلخی متمایل گردد.
ناگفته نماند که اسانس زیره یک محصول نیمه شیمیایی برگرفته از میوه ی این گیاه بوده و به طرز اعجاب آوری در صنایع بهداشتی و دارویی رسوخ کرده است.
خواص ادویه زیره
همانطور که گفته شد زیره خواص فراوانی دارد از مهمترین آن می توان به تاثیر بسیار آن بر لاغری و افازیش متابولیسم بدن اشاره کرد.
همانطور که گفته شد تاثیر زیره در لاغری سبب افزایش استفاده این محصول در تهیه انواع دمنوش های لاغری و سایر ادویه ها شده.
همین خواص فوق الغاده این محصول، خرید و فروش اینترنتی زیره را در سال بسیار افزایش داده.
همچنین سبب محبوبیت بالای زیره و فرآورده های آن در بازار های جهانی شده است که این امر سبب افزایش صادرات زیره در سال شده است
و نیز سبب افزایش ارز آوری به کشور شده است.
منبع: بازار ادویه ایران