آیا می دانید زمان کاشت زیره سیاه در چه فصلی از سال می باشد؟ این نوع زیره در چه مواد غذایی اروپایی کاربرد دارد؟ خواص آن در سیستم گوارشی به چه صورتی عمل می کند؟
زیره ی اروپایی یکی از انواع زیره ی سیاه می باشد که با رشد علم پزشکی در کنار گیاه شناسی به بسیاری از خواص آن پی برده شده و سرمایه هایی جهت کاشت و به دست آوردن محصول مرغوب هزینه می گردد.
مصرف این نوع گیاه در انواع مواد غذایی و دارویی و روغن هایی جهت امور درمانی می باشد.
آنچه در این مقاله می خوانیم:
مصارف گوناگون زیره سیاه اروپایی
گیاه زیره اروپایی در سال اول که کاشته می شود هیچ محصولی به مزرعه دار نداده و نیاز به صبر یک ساله دارد تا زیره ی سیاه مرغوب حاصل گردد.
این نوع زیره پر محصول بوده و سود خوبی را برای تولید کننده به ارمغان می آورد.
از خریداران زیره سیاه خوب می توان به تولید کنندگان لبنیات اشاره داشت. یکی از محصولاتی که امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده پنیر زیره بوده که می تواند با خواصی از جمله لاغری افراد را ترغیب به خرید کند.
نان هایی که از زیره سیاه اروپایی به عنوان یکی ازمواد اولیه در آنها استفاده شده می توانند در وعده های صبحانه و یا عصرانه مصرف گشته تا طعم خوش یک وعده ی غذای لذیذ و سبک در یاد باقی بگذارد.
این نوع مصرف نیز می تواند خواص دارویی زیره را در پی داشته باشد.
اسانس زیره در برخی شیرینی جات و کیک ها مورد استفاده قرار می گیرد تا از آن برای فروش هر چه بیشتر استفاده شود.
آخرین موردی که می توان برای مشتقات زیره سیاه مصرفی نام برد؛ کاربرد روغن آن در ماساژ و دیگر مواردی مانند خوراکی هاست.
فواید درمانی زیره سیاه
از زیره سیاه می توان در درمان و پیشگیری برخی بیماری های عذاب آور بهره برد.
زیره سیاه اروپایی در درمان مشکلات سیستم گوارشی مانند ورم؛ نفخ و زخم معده به کار برده شده و معجزه ی آن پس از گذشت مدت زمان کوتاهی قابل مشاهده می باشد.
در مصرف آن نه تنها برای مادران در دوران شیر دهی مانعی وجود ندارد بلکه می تواند به افزایش شیر آنها کمک کند.
تحقیقات نشان داده که از زیره سیاه درمانی می توان برای پیشگیری از تشنج در افراد مبتلا به صرع نیز استفاده نمود.
منبع: بازار ادویه ایران