پورد زیره سبز از فراورده های بسیار محبوب در صنعت غذا می باشد. خواص دارویی زیره سبب افزایش تقاضا برای این محصول شده به همین دلیل است که عرضه این محصول در طول سال رونق دارد. اما در اینجا می خواهیم بدانیم که زیره مناسب برای پودر چه نوع زیره ای است.
در میان تمامی انواع زیره، زیره بهاره یا مغز زیره مناسب ترین گزینه برای پودر شدن می باشد، این نوع زیره که به عنوان محصول فرعی در فرایند بوجاری کردن زیره به دست می آید هم قیمت مناسب تری برای این منظور را دارد و هم به دلیل خرد بودن و شکسته بودن زیره عطر قوی تری را هم دارا می باشد اما این نکته نیز قابل توجه است که زیره بهاره حاوی مقدار قابل توجهی خاک و چوب زیره می باشد که یکی دیگر از دلایل پایین بودن قیمت این نوع از زیره می توان به این موضوع نسبت داد که به میزان ناخالصی در این نوع زیره بالا می باشد.