زیره سبز بوجاری شده انواع مختلفی دارد از این قیمت فروش این محصول در هر نمونه متفاوت است.
زیره یکی از ادویه های خوش طعم ایرانی است که در کشورمان دو نمونه کلی سبز و دیگری زیره سیاه تولید می گردد.
در زمان برداشت زیره همیشه مقداری خاک و آشغال بار مخلوط می شود که باید حتما از ان جدا شده و سپس روانه بازار فروش گردد، این فرآیند جداسازی را بوجار می نامند.
انواع روش های بوجار زیره سبز
برای بوجار کردن زیره دو روش وجود دارد سنتی و صنعتی. در روش سنتی این کار با استفاده از دست صورت میگیرد و روش دیگر با کمک دستگاه های مدرن بوجار انجام می شود.
در بوجار صنعتی زیره سبز کاملا تمیز و پاک می شود از این رو قیمت خرید و فروش آن نسبت به نوع سنتی بالا تر است.
منبع: بازار ادویه ایران