زیره به عنوان یکی از سوغاتی های استان کرمان خود را به همگان شناسانده است حال نکته قابل توجه این است که مقدار قابل توجهی از زیره سبز برداشت شده در کشور از زمین های خارج از استان کرمان برداشت می شود با این وجود همگان زیره سبز را سوغات استان کرمان در کنار زیره سیاه می دانند، به دنبال محصولی با کیفیت و قیمت پایین در این استان هستند.
در میان دو نوع اصلی زیره زیره سبز به دلیل قیمت پایین تر خود در صنایع غذایی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد اما برای این امر، زیره مورد نیاز این صنایع نیز باید ویژگی هایی داشته باشد تا بتوان آن ها را به عنوان مواد اولیه خوراک های تولید شده مورد استفاده قرار دارد تا محصولی با کیفیت را به دست مصرف کننده برسد به طور مثال زیره در کنار عطر خود بایستی بدون هیچگونه عامل خارجی از جمله چوب و خاک باشد تا بتوان آن را مورد استفاده قرار داد.