زیره یکی از محبوب ترین ادویه های موجود در بازار به حساب می آید.
دلیل این محبوبیت را می توان به خواص دارویی این محصول نسبت داد.
در کنار خواص این محصول، عطر و طعم بی نظیر زیره سیاه سبب استفاده فراوان از این محصول در صنایع غذایی شده است.
آنچه در این مقاله می خوانیم:
بهترین نوع زیره سیاه برای اسیاب کدام است؟
قیمت تمام شده یکی از مهمترین عوامل در تهیه پودر زیره سیاه می باشد.
برای تولید زیره سیاه اسیاب شده اگر بخواهیم از دانه های سالم زیره استفاده کنیم قیمت نهایی این محصول به طور چشم گیری افزایش می یابد.
برای رفع این مشکل از زیره شکسته استفاده می شود.
در میان زیره های تولید شده در ایران و انواع زیره های وارداتی، زیره کرمانی برای پودر شدن بیشتر از سایر زیره های نام برده شده استفاده می شود.
خرید عمده زیره سیاه اسیاب شده به چه صورت انجام می گیرد؟
به دلیل محبوبیت بالای زیره سیاه اسیاب شده و موارد استفاده بالای این محصول، در کیسه گونی های ۵۰ کیلویی به فروش می رسد.
با این حال در مواردی هم شرکت های بسته بندی اقدام به بسته بندی این محصول در بسته بندی های ۱۰۰ گرمی می کنند.
باید به این نکته توجه داشت که نگه داری از پودر زیره کمی سخت تر از زیره اسیاب نشده یا به عبارت دیگر زیره شکسته می باشد.
به همین دلیل اکثر شرکت ها و کارخانه های تولید کننده این محصول پس تایید نهایی سفارش مشتری اقدام به آسیاب زیره می کنند، تا محصول تولید شده از نظر کیفی در سطح بالایی قرار بگیرد.